Visie en missie

‘Voor het eerst in de ontwikkeling van de moderne mens is er geen verschil meer tussen wat de wetenschap weet en wat oude spirituele wijsheid ons al jarenlang leerde: namelijk dat elk mens onderdeel uitmaakt van een tot in het diepst verbonden netwerk van leven. Dat er niets in het hele universum is dat hier geen onderdeel van uitmaakt, of het nu een bloedcel is of een planeet. Dat geluk voortkomt uit met elkaar omgaan en niet uit tegen elkaar ingaan. En dat alles wat ik voel en denk en zeg en doe, van invloed is’
- L. Peulen, Leven en werken in verbondenheid-

Elke daad, emotie, gedachte en uitspraak geeft rechtstreeks vorm aan de werkelijkheid die ons omringt. De realiteit bestaat dus niet ‘buiten ons’ maar wordt in elk moment door ieder van ons gecreëerd.

Dit bewustzijn beïnvloedt alles wat ik in de wereld zet. Het maakt het leven tot een creatief en dynamisch proces en het sterkt mijn geloof in diepe transformatie. Er zijn de oude, belemmerende overtuigingen die ons vasthouden in overlevingspatronen en ons kleiner maken dan we zijn. Tegelijk is er in elk moment de mogelijkheid om die los te laten. En te kiezen voor wat er vanaf nu écht toe doet.

De wereld heeft nood aan leiders die hun harnas afleggen en naakt in de spiegel kijken. Leiders die boven hun angst en drang naar controle uitstijgen, en die verbinden met hun mensen vanuit kracht én kwetsbaarheid. Leiders die zien dat ze invloed hebben en het verschil maken, en van daaruit een krachtige hefboom vormen voor diepe verandering.

Het is mijn missie om zo’n leider te zijn. Om elke coachee in zijn eigen tempo mee te pakken naar die plek van krachtige kwetsbaarheid en diepe verbinding. Om moed, daadkracht en veerkracht wakker te maken. En te inspireren tot diepgaande verandering ten dienste van het grotere geheel.

 

 

Getuigenis

Vanuit een diepe bezieling danst ze gracieus met me mee. Ze geeft me volledig het gevoel dat ik de dans kan en mag leiden. Als een mentor corrigeert ze zacht en voelt verder wat er in het moment nodig is. Haar taal is helder, haar vragen direct. Tegelijk spreekt ze me aan met een tweede stem, die een nog diepere laag in mij aanwakkert. Het is de taal van een dieper weten, een dieper voelen, die mijn mannelijke en vrouwelijke energie mooi in evenwicht brengt. Het geeft me de kracht om de dans eindelijk aan te durven met de persoon die ik het meest vreesde, mezelf.

Tijs Van Langenhove
Lees meer ...