Podcast

 

Link naar Spotify podcast lijst  

AFLEVERING 1 - DE MONDIALE BEVALLING
Een nieuw tijdperk wil geboren worden en het ziet ernaar uit dat de corona-crisis de weeën in gang heeft gezet. Zowel op persoonlijk als op collectief vlak. Het komt er nu op aan om tegelijk moedig én moeiteloos onze verantwoordelijkheid te nemen. Om onze persoonlijke keuzes af te stemmen op wat er collectief wil doorbreken en zo ten volle vanuit flow te leven en te werken. In deze aflevering vertel ik je heel concreet hoe je dat doet, en wat dat jou oplevert.

AFLEVERING 2 - DE KRACHT VAN KWETSBAARHEID
Kwetsbaarheid is dé kwaliteit waarmee jij als coach, ondernemer of leidinggevende het verschil maakt en impact genereert in deze veranderende tijd. Het vraagt van jou dat je tegelijk controle kan loslaten en knopen durft doorhakken; dat je twijfel durft tonen én vertrouwen kan uitstralen. Ontdek in deze podcast wat het precies betekent om ‘kwetsbaar krachtig’ te zijn én wat het jou oplevert. Ervaar bovendien aan den lijve hoe jij je deze vaardigheid van de toekomst heel concreet eigen maakt.

AFLEVERING 3 - WAKKER WACHTEN
Hoe schakel jij moeiteloos van ‘achter de dingen aanhollen’ naar ‘de zaken op je af laten komen’? Hoe creëer jij een ruimte in jezelf waarin je feilloos aanvoelt wat jouw volgende stap is? Ontdek in een half uurtje hoe jij heel concreet leert afstemmen op wat je echt te doen hebt. Én hoe je de moed verzamelt om er daadwerkelijk naar te handelen. 

AFLEVERING 4 - HET JAAR VAN DE MAN
Het aanboren van feminiene kwaliteiten staat voor vele mannen en jongens gelijk aan ‘minder man zijn’. Hierdoor mist de wereld een enorm potentieel. In een samenleving die steeds meer gericht is op communicatie en verbinding, legt de man een moeizame weg af. Ontdek in deze podcast hoe je je bewust wordt van diep ingesleten stereotypen die zowel de blik van mannen als vrouwen kleuren. Ontdek hoe we verantwoordelijkheid nemen voor de polarisering waarin we onszelf en elkaar gevangen houden. Ontdek bovenal hoe we dat wij-zij denken heel concreet overstijgen en stappen in een duurzaam, gemeenschappelijk verhaal.

 

AFLEVERING 5 HET NIEUWE VERHAAL
Wetenschap en spiritualiteit groeien meer dan ooit naar elkaar toe: alles raakt elkaar aan. Een vlinderslag veroorzaakt een tropische storm; een wet-market in Wuhan ontketent een wereldwijde lock-down. Ook elk van jóuw keuzes heeft een directe weerslag op het grotere geheel. Ontdek in deze podcast de kracht van een holistische visie. Ontdek hoe jij in samenwerking met de realiteit die je omringt, creëert vanuit vertrouwen en flow. En hoe je tegelijk bijdraagt aan een duurzamer, nieuw verhaal.

 

Getuigenis

There is a tremendous response to recent experiences at each session so the tips/solutions provided can also be used immediately. There is no fixed agenda so each point is dwelled on for as long as necessary. This way of working ensures that the issues I encounter most are addressed immediately, and adjusted at each subsequent session. I feel a lot better now than I did at the beginning of the program.

Stefaan Breda
Lees meer ...