Podcast

Hoe beweeg je mee met wat je pad kruist in plaats van je te verzetten en jezelf uit te putten? Hoe draag je bij aan de geboorte van dit nieuwe tijdperk waarin vertrouwen en verbondenheid hun plek innemen naast de oude focus op winst en groei? Het is dé uitdaging waar we in 2020 collectief voor zijn komen te staan. Ontdek in deze podcast hoe jouw persoonlijke keuzes meer dan ooit van invloed zijn op de wereldwijde omwenteling. Ontdek hoe jij zo vanuit een krachtige flow het leven danst waarvoor je bestemd bent.

Link naar Spotify podcast lijst  

INTRODUCTIE

Korte inhoud introductie

Een nieuw tijdperk wil geboren worden en het ziet ernaar uit dat de corona-crisis de weeën in gang heeft gezet. Zowel op persoonlijk als op collectief vlak. Het komt er nu op aan om tegelijk moedig én moeiteloos onze verantwoordelijkheid te nemen. Om onze persoonlijke keuzes af te stemmen op wat er collectief wil doorbreken en zo ten volle vanuit flow te leven en te werken. In deze aflevering vertel ik je heel concreet hoe je dat doet, en wat dat jou oplevert.

 

Getuigenis

‘Gil heeft de gave haar scherpe en fijnzinnige analyse over te brengen op een zeer expressieve, positieve en verteerbare manier. Je voelt als het ware onmiddellijk wat ze bedoelt, wat maakt dat het nazindert en blijft hangen.

Joost Callens
Lees meer ...