Moving Beyond Borders

Eéndaags programma - Vanuit radicale verbinding naar diepe intuïtie & collectieve wijsheid

Voel jij ook hoe er iets collectief aan het shiften is? En dat je daaraan wil bijdragen? Ervaar je de spanning die dat mee brengt? Én het potentieel dat daaronder zit?

Ik neem je mee in een onderzoek naar radicale verbinding. Met jezelf en met de ander, en van daaruit met het grotere bewustzijnsveld.

Ik verleid je met muziek en beweging. Om verder te gaan. Dieper in je lijf. Waar jouw energie tomeloos stroomt en van waaruit jij richting geeft aan wat je te doen hebt. Hier. En nu.

Ik daag je uit om jouw helende kracht en diepste drijfveren wakker te maken. Om samen een alchemistische kolf te creëren waarin we de pijn én de vreugde van de wereld dansen. Waar we onze verantwoordelijkheid helder zien. Én als vanzelf opnemen

Omdat de tijd van alleen dragen en oplossen voorbij is.

 

Praktisch

Eéndaags programma van 9:30 tem 17:30

Waar: Faites La Fête, Boomgaardstraat 66, 2600 Berchem

Investering: Early bird aan € 185 (excl. btw) tem 02 februari

Incl. alle drank, snacks en heerlijke veggie lunch

Per groep maximaal 12 deelnemers

Data: 15 en 22 maart 2024

Inschrijven kan hier!

 

 

Getuigenis

Gil legde feilloos oude, vastgeroeste patronen bloot en gaf me handvatten om die te doorbreken. Ze leerde me ook wat échte zelfzorg is en hoe krachtige kwetsbaarheid leidt tot diepe verbinding en openheid. Zoveel mooie geschenken, zoveel dankbaarheid en zo benieuwd naar het vervolg!

Joke Van Der Zypen
Lees meer ...