Coaching

Coaching transformeert je. Het is tegelijk het moedigste en mooiste wat je voor jezelf kan doen. Een coachingstraject doorprikt je illusies en verruimt je blik op de realiteit. Het nodigt je uit om oude, belemmerende overtuigingen los te laten en reikt handvatten aan om te handelen vanuit eerlijkheid en verantwoordelijkheid. Zo boor jij een nieuw en onvermoed potentieel aan. In jezelf, in de ander en in de wereld. 

 

Gil is voor mij een topcoach pur sang! Ik ben zelf een ervaren coach en met de jaren erg selectief geworden in het kiezen van een mentor die me kan (mag) confronteren en challengen. Bij Gil viel mijn kritische ingesteldheid meteen weg. Ze combineert haarfijne empathie met tonnen ervaring en een groot analytisch vermogen, en ze legt zeer snel de vinger op jouw ontwikkelingsdomein. Wat ik enorm waardeer, is haar zachte kracht of krachtige zachtheid, steeds liefdevol confronterend en respectvol uitdagend, scherp maar nooit bruskerend. Gil schuwt de confrontatie niet en bracht me met zachte maar stevige hand, steeds (opnieuw) naar de punten of blinde vlekken waarin mijn ontwikkeling lag. Ik heb zeer veel met en door haar wijsheid mogen leren en koester deze inzichten vandaag nog steeds door ze toe te passen in mijn dagelijks leven en praktijk.

San Vangenechten
Founder Poppy - personal development

 

 

 

Getuigenis

Je zei het niet, je deed het niet, je was het gewoon. De oefeningen maakten de beleving volledig. Je hebt me echt geraakt.

Bart Lemey
Lees meer ...